Nové služby

Přemýšlíte nad nějakými otázkami z oblasti managementu, ale báli jste se zeptat? :-) Nebo uvažujete o studiu MBA? 

Jsme tu pro vás. Rádi se s vámi setkáme. 

Využijte možnosti stát se na jeden den studentem v oblasti, která vás nejvíce zajímá. Nebo se můžete setkat s lektory, konzultanty ale také absolventy našeho programu MBA. OSOBNĚ nebo ONLINE. Přidat se můžete také k naší komunitě TC CLUB, kterou pořádáme dvakrát ročně. 

Jak se se spolu můžeme setkat?

1. KONZULTACE  
K dispozici vám budou konzultanti, lektoři ale také absolventi našich programů.  Setkat se můžeme NAŽIVO ale také ONLINE. Termín a způsob setkání  si můžete rezervovat zde: 
https://www.tcbs.cz/potkejte-se-s-nami

2. STUDENTEM NANEČISTO
Vyberte si oblast managementu, kterou byste chtěli jako student prozkoumat a na jeden den se můžete zažít reálný probíhající kurz GMP nebo MBA. V reálném prostředí se tak setkáte s naší vzdělávací metodou ACTION LEARNING. 
Rezervaci termínu můžete udělat na tomto odkazu: 
https://www.tcbs.cz/potkejte-se-s-nami

3. TC CLUB
Dvakrát za rok pořádáme setkání absolventů a přátel naší školy. Připojte se ke komunitě TC a sdílejte s ní i vaše příběhy a témata, o kterých potřebujete mluvit. Součástí této platformy je i řešitelský workshop na vybrané téma. Při posledním březnovém setkání byl na téma motivace lidí ve firmách.  Rezervaci na TC CLUB můžete udělat na tomto odkazu: 
https://www.tcbs.cz/potkejte-se-s-nami