Prosincový TC Club

Pavel Fiala

V TCBS máme rádi změny a nové věci a taky nám bude za pár dní 30 let. Proto jsme se rozhodli pro malou oslavu TÉCÉČKA a také pro jiný formát TC Clubu.

O své zkušenosti se s námi podělí Honza Bloudek, kterého znáte z našich kurzů jako lektora, nicméně je také manažerem a předsedou Českého horolezeckého svazu.

TÉMA? Klikatá je cesta k souhře v horách, sportu i managementu

KDY? 8.12.2022 od 13:00 do 16:30

KDE? Dům módy na Václavském náměstí

Honzovi Bloudkovi se horolezení dostalo pod kůži tak, že se už mnoho let podílí na jeho rozvoji v roli předsedy Českého horolezeckého svazu. Díky svým zkušenostem z lezení i managementu vnímá nevyhnutelnou potřebu souhry při řízení mnoha různých projektů najednou s týmy dobrovolníků i profesionálů. Podobně je tomu při rozsáhlé spolupráci napříč mezinárodními a národními organizacemi, oddíly, trenéry, výkonnostními sportovci i hobby lezci. A v horách se bez souhry skutečně obejít nelze. Nabývá tam totiž podoby bezmezné důvěry na jednom laně, na které závisí úplně všechno.

Účastnický poplatek je 900 Kč vč. DPH a můžete s sebou zdarma vzít i kolegyni/kolegu nebo kamarádku/kamaráda (zaregistrujte ji/ho, prosím, zvlášť a ke jménu pak napište, že přijde s vámi).

Registrujte se zde: https://forms.gle/oKPhmFedKfETdbLZ6